понеделник, 29 декември 2014 г.

Малко за мен и какво ще се случва ...

Здравейте,

Имам син на 8 месеца и както всяка майка искам да направя всичко възможно той да порасне умен, възпитам, в общи линии всичко най- най- най. Та коя майка не иска това за децата си.

В този блог ще споделям с вас с какво се занимаваме с Виталий. И всичко най -вероятно ще се върти около него, защото той е на първо място, нормално!

В първата си публикация ще споделя и какво сме правили до сега ....

От шестия месец започнахме с думичките на Глен Доман, сега продължаваме с енциклопедичните.

Захранваме се по метода воден от бебето, яде всичко, обича да си похапва, личи му :) Този метод си има много плюсове -детето се учи да дъвче, опознава храната която яде, нейните форми, цветове, текстура, иска да е самостоятелен, дори когато го храня с лъжица иска сам :) развива и сетивата си чрез цялото мачкане, мацане и опитване, оттам и мисленето и всичко е лавинообразно и става хипер умно бебе :DВеднъж ядохме спагети, дадох и на него, голяма веселба падна, харесаха му и на вкус и на допир. Мисля друг път да направя голямо количество спагети да го сложа в един лиген и да си играе.Правя му и цветови теми, слагам пред него различните неща от определен цвят и той разглежда и изучава...А тук за първи път се изака в гърнето, беше на 6 месеца. Сега почти винаги разбирам кога ще ака и слагам на гърне.Следва продължение в друга публикация, че стана дълга ...


Няма коментари:

Публикуване на коментар